ZATVORENO DO 15.11.2024.

Opći uvjeti korištenja

Web mjesto i ostale usluge web trgovine “Božićne lampice”  mogu se služiti osobnim putem bez ikakvog povrata prema slijedećim općim uvjetima i odredbama.

Sljedeći opći uvjeti moraju se poštivati ​​ako koristite našu web trgovinu. Ako se ne slažete s našim općim uvjetima i odredbama, nemojte koristiti web mjesto “Božićne lampice”.

Opći uvjeti podložni su promjenama u bilo kojem trenutku, stoga biste trebali posjetiti ove uvjete svaki put kad želite posjetiti web mjesto “Božićne lampice”. U slučaju stalnog posjećivanja web stranica “Božićne lampice” web shopa nakon što se promijene opći uvjeti, smatrat će se da ste bili u skladu s novim Općim uvjetima i odredbama web trgovine. Za moguće posljedice uzrokovane promjenama web sadržaja “Božićne lampice” neće preuzeti nikakvu odgovornost.

 

Prava intelektualnog vlasništva

Ako nije drugačije navedeno, stranica je naše vlasništvo i sav izvorni kod, baze podataka, funkcionalnost, softver, audio, video, tekst, fotografije i grafike na web mjestu (u cjelini, “Sadržaj”) i zaštitni znaci, usluga oznake i logotipi sadržani u njima su u našem vlasništvu ili su licencirani i zaštićeni zakonima o autorskim pravima.

Pod uvjetom da ispunjavate uvjete za upotrebu web trgovine, imate ograničenu licencu za pristup i korištenje web mjesta te za preuzimanje ili ispis kopije bilo kojeg dijela sadržaja kojem ste pravilno dobili pristup isključivo za svoj osobno, nekomercijalno korištenje. Pridržavamo sva prava koja nisu izričito dodijeljena Vama na web mjestu, sadržaju i oznakama.

 

Proizvodi

Trudimo se prikazati što točnije boje, značajke, specifikacije i detalje proizvoda dostupnih na web mjestu. Međutim, ne jamčimo da će boje, značajke, specifikacije i detalji proizvoda biti točni, cjeloviti, pouzdani, trenutni ili bez drugih pogrešaka, a vaš elektronički prikaz možda neće točno odražavati stvarne boje i detalje proizvoda.

Svi proizvodi ovise o dostupnosti i ne možemo jamčiti da će se proizvodi nalaziti na zalihama. Pridržavamo pravo na prekid ponude bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga.

Cijene za sve proizvode podložne su promjenama.

 

Kupnja i plaćanje

Prihvaćamo sljedeće oblike plaćanja: plaćanje pouzećem, direktna bankovna transakcija. Slažete se da ćete pružiti trenutne, cjelovite i točne podatke o kupnji i računu za sve kupnje putem web trgovine. Nadalje se slažete sa hitnim ažuriranjem podataka o računu i plaćanju, uključujući adresu e-pošte i način plaćanja kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati Vas prema potrebi. Porez na promet će se dodati u cijenu kupnje prema nama. Možemo u bilo kojem trenutku promijeniti cijene. Sva plaćanja bit će u hrvatskim kunama.

Slažete se da ćete platiti sve troškove po cijenama koje su tada na snazi ​​za vaše kupnje i bilo koje primjenjive naknade za dostavu, a ovlaštavate nas da naplaćujemo vašem odabranom davatelju plaćanja bilo koje takve iznose prilikom narudžbe.

Pridržavamo pravo ispravljanja bilo kakve pogreške ili pogreške u cijenama, čak i ako smo već zatražili ili primili plaćanje.

Pridržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu poslanu putem web trgovine. Mi možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ograničenja mogu uključivati ​​narudžbe na ili pod istim korisničkim računom, isti način plaćanja i / ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu ili dostavu. Pridržavamo si pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe za koje, prema našoj vlastitoj prosudbi, izgleda da ih postavljaju trgovci, preprodavači ili distributeri.