ZATVORENO DO 15.11.2024.

Povrat i reklamacije

Kupovinom u internet trgovini „Božićne lampice“ ostvarujete maksimalno jamstvo da ćete dobiti vrijednost za Vaš novac. Ukoliko neki proizvod ima skrivenu manu – vraćamo novac ili nudimo zamjenu za novi!

Obvezujemo se kao prodavatelj isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara okvirnom opisu proizvoda navedenom na stranicama www.bozicne-lampice.hr.

Reklamirani proizvod ne smije biti prljav i mora biti u pakiranju u kojem ste ga zaprimili i sa deklaracijom, te pripadajućim računom i jamstvenim listom.

Pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji imaju skrivenu manu ili oštećenje, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta, kupac ima u roku od (14) četrnaest dana po primitku pošiljke. Luka topmax .o.o. će na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u maksimalnom roku (14) četrnaest dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da se zamjenski proizvod ne može isporučiti, moguć je samo povrat sredstava.

Povrat robe isključuje robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža.

 

Jednostrani raskid ugovora i povrat

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu, ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci prije isteka roka i to izjavom poslanom poštom, telefaksom ili elektroničkom poštom. U odluci ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, adresu elektroničke pošte.
Rok za jednostrani raskid kreće 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, isporučena roba koja je predmet ugovora.
U slučaju jednostranog raskida, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Ovo vrijedi za slučajeve kad niste odabrali neki drugi proizvod za zamjenu.
Povrat novca biti će izvršen na Vaš račun, odnosno na neki drugi način u dogovoru s Vama. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve dodatne troškove. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena u stanju u kakvom ste je zaprimili. (tj. bez većih oštećenja)
Robu vratite bez nepotrebnog odgađanja i najkasnije u roku od 14 dana od slanja Vaše odluke o jednostranom raskidu ugovora. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami ili u dogovoru s nama možete izabrati neki drugi način.
Odgovorni ste za svako oštećene/umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Prema Zakonu o zaštiti potrošača dužni ste sami snositi izravne troškove povrata proizvoda ako koristite svoje pravo na jednostrani raskid ugovora. Ako želite mi možemo za Vas organizirati povrat, u tom slučaju je trošak 65kn. U slučaju da ste naručili robu i odbili je primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena), Luka topmax d.o.o. ima pravo oduzeti Vam od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova povrata proizvoda – 65,00kn.
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Za sva pitanja i zahtjeve u vezi kupljenih proizvoda ili naše usluge molimo da nas kontaktirate na info@bozicne-lampice.hr.

 

Pravo na otkazivanje narudžbe

I trgovac (Božićne lampice) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava. Ukoliko trgovac (Božićne lampice) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je ista poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana nakon povrata iste robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave – 65,00kn.